• LFM Lębork
    LFM Lębork

    WWW - i media z projektami

  • LFM Lębork
    LFM Lębork

    Kawa i scrollowanie z czytaniem

  • LFM Lębork
    LFM Lębork

    Sztuka pływania

  • LFM Lębork
    LFM Lębork

    Gofry z Lęborka

  • Fakty Młodych Lębork
    Fakty Młodych Lębork

    Zdrowe żywienie

  • Fakty Młodych Lębork
    Fakty Młodych Lębork

    Odkrywanie świata

  • FM Lębork
    FM Lębork

    Na przekąskę

  • FM Lębork
    FM Lębork

    Na hamaku

Weekend: czas na ogrodnictwo?

W praktykach!

Czas na trójmiejskie zasięgi, czyli wysiewanie ogrodowej rzeżuchy. Jak pokazują miłośnicy roślin i upraw rolnych – podczas pierwszych przymiarek do Wielkiej Nocy, eleganckie salony pachną zielonymi inspiracjami. Do takiego wysiewu zachęcają Cię sprzedawcy, dekoratorzy wnętrz oraz pasjonaci ogrodów. Bo zapach, kolor i smak – wróżą nowoczesne potrawy. Za przykładem oryginalnych osób – liczą się zatem wyszukane pojemniki, ziemia, lignina, wata i mokre podłoże, a po 1 dniu – pojawia się, wtedy upragniony efekt. Oto zielone okazy podbijają starociowe naczynia, pokazują główki i nakreślają drogę do dobrze zaprojektowanej kuchni.

Plusy spożywania i uprawiania rzeżuchy:

  1. Spora ilość witamin.
  2. Nowa jakość kiełków.
  3. Obojętne podłoże i pomieszczenie.
  4. Zielony efekt dekoracyjny.

Zobacz, co warto teraz zrobić!

Sylwia Skroś

 

Użytkowników online:
Wszystkich odwiedzin: 6590463
X

Bądź na bieżąco, polub nas na Facebook.com