Lato 2025!
Pierwsze smaki kulinarne – to pięknie udekorowane stoły i zielone akcenty. Dlatego liczą się małe i duże uprawy. Takie na działkach oraz w doniczkach. Do łask powracają zioła o różnych zdrowotnych właściwościach, zarówno tych spożywczych, jak i dekoracyjnych. Przy mięsach, sałatkach oraz makaronach ich zalety poprawiają jakość wizualizacji, a także dodają nietypowego zapachu i nutki pasji z ogrodnictwa.
Co się liczy w 2025 roku?
Te wyjątkowe rośliny, popularne w innych krajach, wchodzą w skład śniadaniowej i obiado –kolacyjnej diety. Lekkie posiłki, z odrobiną koloru zielonego – to łagodne suplementy codziennej dawki witamin. Dlatego dzięki zmianom klimatycznym – uprawy w Lęborku – zachwycają podobnie – do włoskich smaków, wpadają zatem do past, mięsistych kawałków na grillach, a także do herbat i wody z sokiem.
Bądź na bieżąco, polub nas na Facebook.com